A The Butchers zenekar dobost keres

Fél év sem telt és a The Butchers zenekar újra dobost keres. A döntést az együttes a volt dobosukkal, Szilvássy Richárddal közösen hozták meg, aki egy visszautasíthatatlan munkaajánlatot kapott külföldön. „A zenekar teljes mértékben támogatta ezt a döntést és ezúton is szeretnénk megköszönni neki a kiváló munkát, amit a zenekarban végzett.” - mondta az együttes vezetője Hushegyi András.

A zenekar várja az érdeklődőket, az elvárásokkal kapcsolatban Hushegyi János informált minket: „Az új dobosunktól elvárjuk, hogy felelősségteljes és kommunikatív legyen. Fellépéseink elsősorban pénteken és szombaton vannak, de lehet akár csütörtökön is, ez alapján kell az idejét beosztania. Ami a játéktechnikát illeti két dolog fontos számunkra: a pontosság és a dinamika betartása.” Az érdeklődők a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen jelentkezhetnek.

Október végén a banda Otrokoviceben (Csehország) zenél a Statson and Bourbon nevű blues fesztiválon. Az eseményen a srácokat a zenekar jó barátja, Méry Dávid (Renton and the Error Jam) fogja kisegíteni. November 27-én a dunaszerdahelyi Soul Hunterban ad egy hosszabb koncertet az együttes, melynek során több számot is bemutatnak az új albumról.

A zenekar év végén egy új videoklippel is jelentkezik majd, de addig is a rajongók meghallgathatnak egy új dalt az aktuális albumról:

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

aTEMPO.sk