Mind-egy-mi – alkotói pályázat

A dunaszerdahelyi NFG Klub Mind-egy-mi címmel alkotói pályázatot hirdet. Olyan zenekarok, énekes- dalszövegírók, színházi előadások, filmek (és filmkészítők), táncosok, képző- és iparművészek, ismeretterjesztő és tudományos előadók jelentkezését várják (műfaji és hossz megkötöttség nélkül), akik vállalják, hogy eljönnek és megmutatják magukat.

Amit a szervezők biztosítanak: színpad, közönségszeretet, vizuális művészeknek kiállítás/filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozó, sajtóbeharangozó, rádiós interjú, igény szerint szállás. Egy dolgot kell csupán vállalni az előadónak, hogy eljön és megmutatja magát.

Az előadássorozat 2014 márciusától június közepéig tart. Helyszín a NFG Klub, Dunaszerdahelyen (Bartók Béla sétány 788/1).

Mindegy hogy szőke vagy barna, kicsi vagy nagy, otthonülő zsivány esetleg fesztivál barbár vagy, egy a lényeg, légy kreatív és alkoss!

Jelentkezési határidő: 2014. február 16.

A jelentkezéshez csatolandó dokumentumok, melyeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címekre kell elküldeni:

  • Színház: bemutatkozó levél, darab bemutatása
  • Zenekar, énekes- dalszövegírók: bemutatkozó levél, weblinkek ahol hallhatóak
  • Tánc: bemutatkozó levél, weblinkek, ahol láthatóak
  • Képző- és iparművész: bemutatkozó levél, portfólió
  • Film: bemutatkozó levél, a vetítésre szánt film weblinkje
  • Ismeretterjesztő és tudományos előadások: bemutatkozó levél, az előadás rövid leírása

ATEMPO.sk