Felvidéki zenekarok is pályázhatnak hangfelvétel készítésére

Az Utopia Studio előző pályázati sikereire alapozva újabb lehetőséget hirdet zenekarok számára hangfelvétel készítésére! Céljuk, hogy a legjobb minőségben biztosítsanak lemezfelvételi lehetőséget olyan zenekaroknak, akik kellő motivációval rendelkeznek szerzeményeik megvalósítására.

Fontos feladatnak tekintik, hogy minél több tehetséges, fiatal zenekart segítsenek a siker útjára – korábbi pályázataink egyik nyertese, a mára nemzetközi sikereket elért Sorronia zenekar náluk készítette debütáló lemezét.

Évekkel ezelőtt a szlovákiai magyar KerecseN zenekarnak is biztosítottunk már hangfelvételi lehetőséget és idén is várjuk a felvidéki jelentkezőket.” - mondta el portálunknak Kiss Zoltán ügyvezető igazgató.

  • A pályázat célja: Tehetséges zenekarok anyagának részfinanszírozása. Emellett az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében online értékesítési lehetőséget is felkínálhat a zenekaroknak az elkészült felvételek internetes kiadásához.
  • A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel kell rendelkezniük.
  • Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.
  • Pályázat határideje: 2014. április 15., éjfél

Jelentkezési feltételek: Röviden ismertesd a zenekar megalakulásának történetét, célját, terveit! Csatolj 3 db hangfelvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (e-mail, telefon) is add meg a jelentkezéskor!

Jelentkezés: Kattints ide, és töltsd le a pályázati adatlapot! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, majd küldd el a palyazat@utopiastudio.hu e-mail címre. A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36 (1) 217-3768-as telefonszámon kérhető.

ATEMPO.sk