A brit listán Beyoncé összes új dala

Beyoncé

Beyoncé szereti meglepni a közönséget. Április 23-án váratlanul új nagylemezzel rukkolt elő, bár annak munkálatairól lehetett hallani. Voltak tehát előzményei, nem úgy, mint az énekesnő 2013-as, valóban a semmiből érkező albumának.

Már ismertünk egy felvételt a készülő korongról, a Formationt, amely február 6-án jelent meg, és Beyoncé másnap a Super Bowl félidejében mutatta be. Azóta ment a találgatás arról, mikor érkezik a nagylemez.

A Lemonade című albumnak az HBO tévécsatornán volt a premierje. Ezúttal is egy olyan korongról van szó – hasonlóan a 2013-as cím nélkülihez –, amelynek minden dalához videoklip készült. Ezek bő órás filmmé álltak össze.

 

 

A nagylemezen négy vendégszereplő tűnik fel: Jack White, The Weeknd, James Blake és Kendrick Lamar.

A Lemonade 73 392 példánnyal a brit albumeladási lista élén debütált. A korong mind a tizenkét zeneszáma felbukkant a dalok rangsorában. A Hold Up a 17., a Formation a 31., a Sorry a 33., a 6 Inch (featuring The Weeknd) a 35., a Don’t Hurt Yourself (featuring Jack White) a 36., a Freedom (featuring Kendrick Lamar) a negyvenedik, a Daddy Lessons a 44., a Pray You Catch Me az 52., a Sandcastles az 57., az All Night a hatvanadik, a Love Drought a 69., a Forward (featuring James Blake) a 85. helyre iratkozott fel.

Puha József, ATEMPO.sk