Ma este adják át az idei Fonogram díjakat

Három hete kerültek nyilvánosságra a Fonogram Magyar Zenei Díj idei jelöltjei. A szakmai szavazás lezajlott, a helyszín előkészült.

Ma este 21 órától a Super TV2 élő közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2015-ös év legjobb albumai és hangfelvételei, s ezekért kik kapják az idei Fonogram díjakat.

A magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet ezen a néven immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan idén is az egykori legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis a felújított Várkert Bazár ad otthont a "magyar Grammy"-ként is emlegetett díjátadónak.

A nagyszabású látványos műsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója. Egyedi meglepetés produkciókkal, egy ősbemutatóval, eddig soha nem látott zenei formációkkal készül a magyar zenészek krémje.

A Fonogram - Magyar Zenei Díj a magyar zenei szakma, a magyar zene ünnepe, ahol idén is átadják az életműdíjat a "nagy öregek" tiszteletére, valamint a feltörekvő fiatal tehetségeket eredményeit is elismerik.

A gála házigazdái Ördög Nóra és Tilla lesznek.

ATEMPO.sk / fonogram.hu