Rákász Gergely ráadás karácsonyi koncertje Győrben

Rákász Gergely koncertje

2016. december 27-én, kedden 19.00 órától Győrben a Belvárosi Református Templomban kerül sor Mozart - Christmas EditionE címmel Rákász Gergely orgonaművész ráadás koncertjére. A műsorban Mozart darabokon kívül még elhangoznak Beethoven, Liszt és Bach művek is. Belépődíj 3000 és 4000 forint. Mindenkit szeretettel várnak.

FACEBOOK ESEMÉNY

A hangversenyen megelevenedik az idén 260 éve született Mozart vidám, szertelen, és zseniális világa. Vendégek lesznek még a műsorban a nagy kortárs Beethoven, a szintén évfordulós Liszt Ferenc, és Bach, aki Mozart szerint az egyetlen, akitől végre lehet tanulni valamit.

Amadeus a szabadkőművesség eszméjét gyermekien komolyan véve igyekezett hatást gyakorolni a világra, hogy megtörténjen a spirituális alkímia, az emberi nemesedés. A koncert műsora is ezt a gondolatmenetet követi. Az ódon beavatási rítus három lépcsőjén kalauzolja végig Önöket, melyek a Szépség, a Bölcsesség és az Erő, és ha jól végzem a dolgomat, akkor Amadeus évszázados alkímiája tovább munkálkodik Önökben is.

ATEMPO.sk