Szeretettel – Szvorák Katalin és Kudlik Júlia estje Bodrogkeresztúron

Szeretettel – Szvorák Katalin és Kudlik Júlia estje Bodrogkeresztúron

2017. április 7-én, pénteken 18.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő koncertjére kerül sor. Ezúttal Szvorák Katalin és Kudlik Júlia Szeretettel című közös estje lesz látható a bodrogkeresztúri Henye borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A SOROZATRÓL BŐVEBBEN

Kudlik Júlia a Magyar Televízió Örökös Tagja és Szvorák Katalin Kossuth-díjas énekművész szembefordulnak korunk sztereotípiáival. Olyan lemezt állítottak össze, ahol Kudlik Júlia saját gondolatai hangzanak el a szeretetről egyházi és világi megközelítésben és ehhez kapcsolódnak az énekek.

Közös lemezük megállítja az időt és a szeretet útját szorgalmazza. A mai manipulált világban nehéz szeretetet közvetíteni, bármiféle értéket őrizni, továbbörökíteni, de nem lehetetlen. Jókai Anna így vall az albumról: „Két, megszenvedett tisztaságú lélek ajándéka. A kicsorduló szeretet: szóban és énekben. A szeretet Istentől árad és az emberi Én kelyhe fogadja magába. Töltekezzünk belőle, és osszuk meg a szomjazókkal.” Kudlik Júlia és Szvorák Katalin közös hitvallása reményt keltő örömüzenet, hiszen a megfáradtaknak megnyugvást, a keresőknek válaszokat tartalmaz.

FACEBOOK ESEMÉNY

ATEMPO.sk