Mezzoforte koncert Budapesten

Mezzoforte koncert Budapesten

2017. október 8-án, vasárnap 20.00 órától a budapesti A38 Hajón ad koncertet a legendás izlandi Mezzoforte a Cafe Fesztivál keretében. A 40 éve töretlen sikernek örvendő funk fusion zenekar fellépése igazán különleges élményt nyújt majd, ahol természetesen a mindenki által ismert slágerek sem maradnak el. Előzenekar a Mystical Plants. Belépő elővételben 3000 forint, helyszínen 4000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Az 1977-ben alakult Mezzoforte tankönyvi példája annak a folyamatosan megújuló és egyre nagyobb sikereket elérő zenész célnak, melyről minden bandát alapító kissrác álmodik.
Tizenévesen létrehozták a zenekart, amely fokozatosan lépett előre, és újító stílusuk hamar meg is hozta a várt eredményeket, hiszen közel egy év alatt Izland egyik legismertebb zenekarává nőtte ki magát az azóta már öttagú formáció.

A folyamatos koncertezés mellett újabb lemezek születtek, s amikor épp úgy tűnt, hogy kinőtték a szigetet, Garden Party című számuk 17. helyen landolt a brit slágerlistákon, meghozva a Mezzoforténak a világhírnevet.

Sikerük közel 40 éve töretlen, zenéjükkel bejárták a világot és számos albumot készített a zenekar, ami egyben sikerük kulcsa is, hiszen az őket jellemző folyamatosság és zenei nyitottság garancia arra, hogy a rajongók hosszú évek alatt a már ismert slágerek mellett mindig valami igazán újjal is találkozhassanak.

ATEMPO.sk