Kórus-Éneklés-Közösség – Tóth Árpád előadása Budapesten

Tóth Árpád

2018. március 8-án, csütörtökön 18.00 órától a Zeneterápiás klub vendége Tóth Árpád karnagy lesz a budapesti BMC-ben. Házigazda Ittzés Zsuzsa és Kovács Petra. A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Tóth Árpád több szakon végzett a Zeneakadémián és ugyanott doktorált 2012-ben. Művészeti vezetője egy lassan mozgalommá terebélyesedő kórusnak, a Csíkszerdának, melynek nevéhez fűződik többek között a kórusimprovizáció műfaja, illetve a Kórusok Éjszakája is. A többszáz tagú kórus 6 alegyüttesének vezetése mellett a Kisképzőben tanít ének-zenét és kultúrtörténetet, a Zeneakadémián módszertant, valamint a Kodály Intézetben karvezetést, kórusmódszertant és kamarazenét. Számos sikeres TED előadást tartott az éneklés különleges erejéről, és rendszeresen tart workshopokat a világ minden táján.

A Zeneterápiás szakmai klub a zeneterapeuták, a zeneterapeutákkal együttműködő orvosok, egészségügyi, pedagógiai és szociális szakemberek és a zeneterápia iránt érdeklődők találkozóhelye. Az előadásra a szakembereken kívül szeretettel várják az érintett családtagokat, ismerősöket is.

ATEMPO.sk