Dzsem koncert – Rómer BárZene Győrben

2018. április 3-án, kedden 20.00 órától a Dzsem zenekar lép fel a győri Rómer Házban. A hely széles kulturális palettája új programmal bővül, a klasszikus koncert-forma helyett könnyed, laza stílus, igazi kávéházi hangulat elevenedik meg a Ház falai között, az esti beszélgetések mellé az aláfestő zenét a Dzsem zenekar szolgáltatja.

Az est folyamán a '70-80-90-es évek slágereit jazzes, swinges, vagy épp funky stílusban újragondolva hallhatják az érdeklődők.Felcsendülnek majd Nat King Cole-, Stevie Wonder-, Ray Charles- és Cserháti Zsuzsa-dalok is, méghozzá új köntösben. A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A zenekar felállása is izgalmas lesz. Ahogy Horváth Mihály a zenekar vezetője, a Győri Filharmonikus Zenekar nagybőgő-szólamvezetője humorosan megfogalmazta: „Én hol nagybőgőzök majd, hol basszusgitározok, a dobok mögött a filharmonikusok első trombitása kap helyet, a billentyűknél pedig egy hegedűs ül. Az énekesnőnk, Boda Detti füstös hangján kelnek életre a jazzes stílusra átkomponált dalok."

ATEMPO.sk