Szer+Elem+Ez? - Bandor Éva és Olasz István előadása Dél-Komáromban

Szer+Elem+Ez? - Bandor Éva és Olasz István estje

2018. április 9-én, hétfőn 17.00 órától Szer+Elem+Ez? címmel verses estre kerül sor Bandor Éva és Olasz István közreműködésével a dél-komáromi Jókai Mór Könyvtárban. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

„Férfi és Nő hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar. A férfi a nőt, a nő a férfit”. Ezt a mottót választotta közös előadásához Bandor Éva és Olasz István, a Komáromi Jókai Színház két művésze. A rendkívül változatos verses összeállítás a SZER + ELEM + EZ? címet viseli. A kortárs szövegeket régi klasszikusokkal vegyíti a két színész. A szerelmet - mely behálóz, kikészít, megrémít, felpezsdít - több aspektusból, néha humorosan, néha szomorún mutatja be az 55 perces összeállítás.

Az előadás dramaturgiai íve úgy alakult ki, hogy az alkotópáros a szerelmes verseket úgy válogatta össze, hogy a gyermekkori szerelmi élményektől, a kamasz bizonytalanságokon keresztül eljutnak a felnőtt beteljesült és beteljesületlen vágyak ábrázolásáig, majd a párkapcsolati megnyugvás ill. szakítás, újra egymásra találás, végül az öregkori egymáshoz ragaszkodás bemutatása zárja be a témakör ívét, mindezt humoros és drámai jelenetekbe ágyazva, néhol zenei betétekkel tarkítva.

ATEMPO.sk