Tavaszi Ifjúsági Napok Nyitrán 2018-ban is

Tavaszi Ifjúsági Napok Nyitrán 2018-ban is

2018. április 9-e és 12-e közt a a JuGyIK-Juhász Gyula Ifjúsági Klub ismét megrendezi a Tavaszi Ifjúsági Napokat Nyitrán. Lesz ott minden, mi szemnek, szájnak, fülnek ingere. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

Április 9. (hétfő)

22.00 Magyarbuli - Luna disco cocktail club
A 2017-es 2018-as tanév utolsó magyarbulija, amely most igazi latin hangulatban fog telni. Természetesen, ezen a magyarbulin is ingyenjegyekkel, játékokkal és sok más meglepetéssel várják az érdeklődőket.

 

Április 10. (kedd)

19.00 Műveltségi vetélkedő - Čudný pohľad Pub
A vetélkedőben három tagú csapatok vehetnek részt, előregisztráció szükséges, mivel a csapatok száma korlátozott. Jelentkezni a: zsofia.duba@student.ukf.sk e-mail címen lehet április 9-ig, 22.00. E-mailben fel kell tüntetni a csapatotok- és a csapattagok (3 ember) teljes nevét.
A selejtezők győztes csapatai továbbjutnak a döntőbe, amely a Gombaszögi Nyári Táborban kerül megrendezésre.
A selejtezőkön győztes csapatok egynapos belépőt nyernek a Táborba, illetve hetijegy vásárlása esetén levonásra kerül a napijegy ára.

 

Április 11. (szerda)

19.00 Táncház - UKF-Zobora / Zobor intri (régi"Hospi") közösségi termében, a bejárattal szemben
Az idei szemeszterben sem kell majd messze menni a jó hangulatért, hiszen az Tavaszi Ifjúsági Napok keretén belül ismét megrendezésre kerül a Táncház. A talpalávalót a Bicskás zenekar szolgáltatja majd.

 

Április 12. (csütörtök)

16.00 Focitorna - Stredná priemyselná škola potravinárska
A focitornán 4+1 tagú csapatok és hozzájuk 3 cserejátékos vehet részt, előregisztráció szükséges, ugyanis a csapatok száma korlátozott. Jelentkezni a: jugyikfoci@gmail.com e-mail címen lehet április 8-ig. E-mailben tüntessétek fel a csapatotok nevét és a csapattagok teljes nevét.

ATEMPO.sk