Varázsszekrény meséi - a VSG Táncszínház előadása Nagycétényben

VSG Táncszínház

2018. április 30-án, hétfőn 15.00 órától felvidéki turnéja keretében Varázsszekrény meséi címmel tart tánccal és klasszikus zenével egybekötött csecsemő (baba) színházi előadását a VSG Táncszínház a nagycétényi tornateremben. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Fedezzétek fel mit rejt a varázsszekrény! Találkozhattok egy virgonc kiscicával, egy kedves és játékos kutyussal, egy félénk egérkével és egy mulatságos és felettébb hajlékony levelibékával! Az előadás különlegessége, hogy egy szépséges tüllruhás balerina és egy ifjú herceg is megjelenik a színen, így talán már nem is titok, hogy minden szereplőt valódi táncművészek keltenek életre!
A jelenetek aláfestése mind-mind klasszikus zene, amelyben Mozart, Chaikovsky, Bach és Dvorák művei csendülnek fel.
Az előadást teljes mértékben a legkisebbekre hangoltuk, sem hangos zene, sem hirtelen mozdulat vagy fényváltás nem zavarhatja meg kis nézőinket. Az esetleges ölből való „elmászkálást” is bekalkuláltuk, így lett igazán családbarát a „VARÁZSSZEKRÉNY MESÉI”!
Az előadás része egy interaktív találkozó a szereplőkkel, amely nem más, mint egy kellék, jelmez és szereplő „simogatás”!

ATEMPO.sk