Szeretem Magát! - zenés játék a Pódium Színház előadásában Gútán

Szeretem Magát! - zenés játék a Pódium Színház előadásában Gútán

2019. január 27-én, vasárnap 18.00 órától kerül bemutatásra Várfi-Nóti-Vadnay-Rejtő tollából a Szeretem Magát! című zenés játék két részben a Pódium Színház előadásában. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a gútai Városi Művelődési Központba.

 

Nóti Károly a legnagyobb magyar kabaréjelenet-írók egyike. Ám – mint minden művész – a kiválósághoz vezető úton olykor megtorpant. A „Nóti Károly - Szeretem magát” című előadásunk ezt a pillanatot ragadja meg. Vadnay László, Nóti Károly és más szerzők igazán nevettető találkozásai, és írásaik adják a műsort átható komikus hangulatot, melyet a kor legjobb dalai tesznek még színesebbé. A munkájuk gyümölcse nem más, mint hogy megszületett az igazi pesti KABARÉ!

“Arra gondoltunk idén, hogy mindenhol újévi operett gálákkal köszöntik az évet, mi éppen ezért egy fergeteges kabaréval szeretnénk visszarepíteni a közönséget a régi pesti kabaré világába. Olyan híres szerzők tollából láthatnak jeleneteket, melyek sosem lesznek elavultak, hanem nagyon aktuálisak is. Nóti Károly, Rejtő Jenő, Vadnay László csodálatos műveit szedtük egy csokorba, ami egy szép meghitt kávéházi környezetben olyan élményt ad a nézőnek, ami, ha csak egy csöppnyi időre is, de elfeledteti a gondokat és problémákat. Ehhez Fényes Szabolcs, Lehár Ferenc, Eisemann Mihály dallamai adnak csodálatos keretet.”

 

Szereplők

Nóti Károly, író – Várfi Sándor
Vadnay László, író – Zsiga László
Primadonna – Bednai Natália
Kisművésznő – Ternai Krisztina
Főpincér – Gerner Csaba
Pincér – Pallós Tibor
Pincér – Micskó Károly

Díszlet: Gáliczki László
Asszisztens: Pallós Tibor
Rendező: Bednai Natália és Várfi Sándor

ATEMPO.sk