Morf Party Komáromban 2019-ben is

Morf Party Komáromban 2019-ben is

2019. február 1-én, pénteken 21.00 órától egy kiadós house/techno/dubtechno sessionnel érkezik a következő Morf Party a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házába.

Fő vendégük Szalai Kornél aka Kornel S. Ott lesznek még a visszajáró dunaszerdahelyi kedvenceink, a Liquid - Delay páros, valamint az estet a házigazdák Varvakt, Infi és Dilemma teszik teljessé.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Kornel S régi motoros, 2001-ben kezdett el lemezeket gyűjteni. Ez idő tájt a techno volt rá a legnagyobb hatással. A kezdeti technos időszak után bekacsintott a breakbeat világába is és szülővárosában Mátészalkán havi rendszerességű klubesteket indítottak a tört ütemek rajongóinak Eastern Resistance néven.

2006-ban Budapestre költözött és nagyjából ekkor tért vissza a 4/4-ekhez is. Olyan helyeken játszott, mint a legendás Mono-klub, a 38 vagy az Instant. Szlovákiában és Komáromban többször fellépet már a Hannahanna fesztiválon, Forest bass és Révolution bulikon (c4 néven).

2016 óta Bécsben él, az osztrák fővárosban játszott az Elektro Gönner nevű underground klubban vagy a helyiek egyik kedvenc, nyári szabadtéri helyszínén a Strandbar Hermann-ban. Mai hangzására a deeptechhouse jelző áll legközelebb. Dj szettjeiben a feszes lábdobok mögül hipnotikus dallamok úsznak a felszínre. Egyszerre van jelen a mélység, a húzós, koszos funky groove-ok, és a vérbő basszusok. Gyakran kerülnek tűje alá Mihai Popoviciu, Markus Homm, Nick Curly vagy az utóbbi időszakban nagyot domborító Gregory S & Peter Makto páros munkái.

ATEMPO.sk