CseRihannák klubkoncert Dunaszerdahelyen

CseRihannák klubkoncert Dunaszerdahelyen

2019. március 16-án, szombaton este a pécsi CseRihannák zenekar ad klubkoncertet a dunaszerdahelyi NFG klubban. Kezdés 21.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A zenekar egy anomália, egyszerre létezik és nem létezik. Egyszerre van jelen Budapesten és Pécsett, és még sincs igazán jelen sehol.

“Amikor 2015-ben megszületett a zenekar, még csak hárman voltunk. Egymásra találtunk és kipróbáltuk mit tudunk együtt. Mindenki beletett valamit saját magából. Egész gyorsan kiderült, hogy ennek lesz valami értelme. Az évek alatt az együttes kibővült, jöttek-mentek emberek, úgy váltakozott, ahogy a hangszerelés is. Aztán persze feloszlottunk, majd újra születtünk. Most meg lehet nem is létezünk, miközben fellépünk itt-ott. Ez a fátyolos bizonytalanság adja a CseRihannák esszenciáját. Mit mondjak, mi így nyomjuk.

Ja, hogy mit zenélünk? Hát… CseRihannák dalokat! Ami valami olyasmit jelent, hogy egy kicsit népi, kicsit elektronikus, kicsit rockos-poppos-dubstepes-ambient-folk. Szóval ki tudja!
De nagyon szeretünk zenélni. A közönség meg ezt valahogy érzi…

Ja és elképesztően szerelmesek vagyunk egymásba és magunkba!”...CseRihannák

 

A zenekar tagjai

Cseri Hanna
Vilmos Noémi
Balog Zita
Eklics Dániel
Németh Bence
Kalocsányi Gábor

ATEMPO.sk