Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor koncertje Bodrogkeresztúron

Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor koncertje Bodrogkeresztúron

2019. március 23-án, szombaton 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő eseményére kerül sor. Ezúttal a Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor adnak koncertet Ha kérdeznél, Budapest címmel a bodrogkeresztúri Henye Borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas gitáros, énekes, zeneszerző és Nagy Dániel Viktor Junior Prima díjas színművész három éve dolgoznak együtt különböző színházi és könnyűzenei
projektekben.

A számos koncert és zenei feldolgozás után most közös dalaikat mutatják be egy rendhagyó zenés est keretein belül. Az egyedi, érzelemdús és lendületes dalokat olyan Budapestről szóló
történetek fűzik össze ezen a koncerten, melyek hol szívbemarkolóan, hol kacagtatva, vidáman és keserédesen emlékeztetnek minket arra, hogy milyen város is a mi Budapestünk.

A prózai művek a “100 szóban Budapest” történetíró pályázat legkiemelkedőbb alkotásai, melyek úgy mutatják meg a város igazi arcát, hogy nem is a városról, hanem a benne rejlő sokszínűségről, a benne élő hétköznapi emberről, és a kivételes pillanatokról szólnak.

ATEMPO.sk