Halott Pénz koncert Győrben - 4 Évszak Fesztivál

Halott Pénz koncert Győrben - 4 Évszak Fesztivál

2019. június 14-én, pénteken indul a nyári fesztiválszezont Győrben. A nyárnyitó hétvége első koncertjének főszereplője a Halott Pénz. Kezdés 21.00 órakor. Az esőnap június 16-a, vasárnap lesz, 19.00 órakor.

A rendezvény a győri 4 Évszak Fesztivál keretében valósul meg. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a győri Dunakapu térre.

 

Marsalkó Dávid, a zenekar frontembere így emlékezik a városban megélt pillanatokra: "Győr nem csak azért fontos a számunkra, mert az énekesünk Járai Márk ott született, és nem csak azért, mert a DJ-nk Venom ott találta meg a szerelmet nemrég, hanem mert rengeteg emlék köt már minket a városhoz. Emlékezetes koncertek akár a Dunakapu téren, akár az Audi arénában, akár az egyetemi napokon, de jóval ezek előtt, live actes formációval is felléptünk már a városban. Az emlékek és az itteni közönség szeretete miatt Győr igazán különleges helyet foglal el a szívünkben."

Tavaly tavasszal az Audi Arénában adott teltházas koncertje után 15 éves jubileumát ünnepelni is visszatér a Halott Pénz Győrbe.

ATEMPO.sk