XII. Győri Bornapok - vasárnapi program

XII. Győri Bornapok - részletes program

2019. augusztus 25-én, vasárnap folytatódnak a XII. Győri Bornapok a Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivál. Pár napra a Széchenyi térre és a Dunakapu térre több mint 60 borászat költözik ki, megteremtve ezzel a fesztivál kellemes atmoszféráját. Az esemény azonban nem csak a borok és ízek világába kalauzolja el a látogatókat, hiszen a négy nap bővelkedik kulturális programokban is, a két téren felváltva.

A borászoknál és a pálinkáriumokban a hivatalos fizetőeszköz a Fesztiválkártya (100 forint/db), ám a vendéglátóipari szolgáltatóknál kizárólag készpénzzel lehet fizetni. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

Augusztus 25. vasárnap

15.00 Borkóstoló, gasztronómia

Dunakapu tér

17.00 Jász Andris és barátai
Jász Andris a budapesti szórakoztatóélet sokat foglalkoztatott szaxofonosa, 2007-ben diplomázott a Zeneakadémia jazz tanszékén. Azóta hazai és külföldi fesztiválok állandó résztvevője. Olyan zenekarok tagja és olyan előadóművészek oldalán látható, mint a Kossuth-díjas Ghymes együttes, Kökény Attila és Pély Barna. A műsorban sodró lendületű, swinges-latinos dallamok tűnnek fel. Igazi felüdülés és zenei csemege Jász Andris és barátai előadásában.

18.45 Veréb Tamás Live
20.30 Blues B.R. Others együttes

Széchenyi tér

17.00 Szabó Leslie Band

19.00 Györfi Anna és Kéméndi Tamás duó
A Pécsi Nemzeti Színház színésznőjének, Györfi Annának francia sanzonokat tartalmazó produkciójában Edith Piaf dalai mellett megszólalnak közismert jazz-standardek, valamint instrumentális francia dallamok is.

20.30 Solati

Donga Játékpark - a Győri Bornapokon szombaton és vasárnap 15.00 – 20.00 óráig lehet kipróbálni a különleges, hordókból készült játékokat.

ATEMPO.sk