Rock a Rómer körül - Schuster Lóránt Győrben

Győrben a Rómer Házban szeptembertől havonta vendégül látnak a magyar rockzene alapító atyjai közül egy-egy kiemelkedő egyéniséget, akinek pályafutását áttekintve bepillantást nyerhetünk a rock kulisszatitkaiba.

Házigazda Rozsonits Tamás rockzenei szakíró, a Moby Dick együttes egykori dobosa, a Mobil Rádió Budapest főszerkesztője. A beszélgetéseket eddig soha nem, vagy csak ritkán látott filmbejátszásokkal, hangfelvételekkel teszik még érdekesebbé, sok esetben a vendégeknek is meglepetést okozva.

Első alkalommal, szeptember 21-én 18 órától Schuster Lóránt, a P.Mobil Főnöke lesz a vendég. Lóránt a magyar rockélet egyik legmeghatározóbb szereplője: 1973. május 1-je óta a P. Mobil élén töretlenül teszi a dolgát és megalkuvást, behódolást nem ismerve zenekara ma szinte az egyetlen hiteles rock-csoport a hazai mezőnyben. Súlyos betegségéből felépülve, terveiből, és a közönség szeretetéből merítve erőt kiadványok sorozatával kápráztatja el a zenekar jelentős rajongótáborát: önéletrajzi kötete, a Kaptafa már több kiadásban elfogyott, a P. Mobil: Élve vagy halva című dupla DVD-kiadványán pedig eddig hozzáférhetetlen felvételt tett közkinccsé a közelmúltban.

Belépődíj 1000 forint, mely mellé ajándék P. Mobil DVD jár. Mindenkit szeretettel várnak.

FACEBOOK ESEMÉNY

ATEMPO.sk