VIII. ConnAction Dunaszerdahelyen

2016. október 21-én 21 órától Dunaszerdahelyen az NFG klubban rendezik meg a ConnAction nyolcadik részét, mely elhozza a legjobb DnB zenéket. Belépő 3 euró. Mindenkit szeretettel várnak.

Fellépők

S4P - csehországi formáció, akik LIVE szettel készülnek, mégpedig egy MC - Synth - DJ felállásban fogják szétrombolni, amit lehet. Odahaza Olomoucban a saját káoszpartyjuk: Bass Evolution - már megért pár szaggatós éjszakát, most megmutatják itt is, hogy milyen egy S4P-féle elektroschock!

BOO BOO - The DnB boss of Banská Bystrica - valamint az obtain Break it! party szervezője, DJ-je, aki válogatott neurókat és deepeket hoz, hogy még véletlenül se maradjon el a rave-adag!

MOW’n’MAX - Igazi playa, aki a Camden town-i klubokat is megjárta lemezeivel, most itt is megpörget minket szettjével - változatos trackekkel, stílusátfedésekkel, nagy örömünkre, legyen mire steppelni!

THE GROVE - A hazai green hármas (GyStore, Soldierr, Farky), ahogy megszoktuk. Akinek nem mond semmit: fuziós-eletronika a punk-rave kultúra akármilyen kombinációjával. Gitár, MC, DJ - ezzel hozva létre a trashbeat bombákat…viszont, ami a legfontosabb: GREEN IS THE COLOUR!

CELL - Az est folyamán szerepet kap Szabó Tamás a.K.a CELL is. A nagymegyeri 'Pythius' másodszor érkezik hozzánk.

A partyt szokásosan GYSTORE nyitja meg.

FACEBOOK ESEMÉNY

aTEMPO.sk