OTT JÁRTUNK: Huszonkilenc ember közös munkája lesz a Storyum gigantikus dunaszerdahelyi koncertje – Az Entrópia újdonságot hoz (FOTÓK)

Úgy tűnik, 2022 a Storyum éve. Lemezbemutató nagykoncert Gútán, ATEMPO-közönségtalálkozó és koncert a Gombaszögi Nyári Táborban. Két új videoklip, szereplés az M2 Petőfi TV műsorában. Dalok a Pátria Rádióban és Dél-Amerikában. Interjúk az ATEMPO.sk portálon. Hosszú a lista. November 19-én, a jövő héten szombaton, eddigi legnagyobb előadásukra készülnek. Erről tájékoztatták a sajtót a múlt vasárnap a dunaszerdahelyi NFG Klubban.

 

Előhangként Kiss Mátyás billentyűs fejtette ki a november 6-ai sajtótájékoztatón, miért fontos, hogy egy jó zenei előadás üzenettel bírjon. Janik Zsolt gitáros azt elemezte, nem voltak előzményei a felvidéki pop-rock szcénán a stílusnak, amit a Storyum képvisel és beszélt a mozgatóerőről, amivel egyre feljebb teszik a saját mércéjüket.

Jártak már a világhír küszöbén, hisznek benne, hogy mostani útjukon haladva, hamarosan ismét oda jutnak.

 

Storyum

 

Flaškár Veronika énekesnő arra világított rá, miért könnyebb angolul elmesélni a Storyum történeteit. Janik Zsigrai Klára vokalista, Janik Zsolt felesége arról beszélt, miképp működik két zenész családja, hogyan kerülnek szóba a családban az új Storyum szerzemények, és azt is elárulta, miképp állt színpadra a zenekarral.

Csáno Norbert dobos a rengeteg dobjáról mesélt. Azt is tudatta a kiváló zenész, mennyi tere van a saját elképzelései megvalósítására a Storyum maximalista zenei világában. Malík Tibor basszusgitáros abba avatta be az újságírókat, miért olyan hatalmasak a koncertjeik, hogyan alakul ki a roppant látványos színpadkép, kik valósítják meg gigantikus nagykoncertjeik pazar látványát.

Kiderült, egy-egy olyan előadás, ami Dunaszerdahelyen is várható november 19-én este, huszonklienc ember közös munkája.

 

Storyum

 

Jelen volt a zenekar kulisszái mögött dolgozó, a Storyum két legutóbbi klipjét és rengeteg mind más felületét is jegyző Sidó Rebeka, akivel hamarosan interjút közlünk.

A Storyum nagyszabású koncertje tánc- és fényshow-val Dunaszerdahelyen

A sajtótájékoztatón megjelent Textor Bence, a koncerten vendégként fellépő komáromi Entrópia zenekar frontembere zeneszerzője, dalszövegírója, aki a Storyum kórusában is énekel majd a színpadon. Elmondta, az Entrópia új dalát Dunaszerdahelyen mutatják be. A újdonságról azonban részleteket nekünk sem árult el.

 

Storyum

 

Legnagyobb koncertjére készül a STORYUM! – Dél-Amerikában már játsszák a rádiók Freedom című albumuk dalait

A tűz generációja – Gombaszögön is tarolt a Storyum (FOTÓK)

Földi és égi gyönyörök – Teltház várta az Entrópiát és Storyumot Gútán (FOTÓKKAL)

A cunamit és a világjárványt is túlélték a Storyum dalai – Pénteki gútai koncertjük előtt Kiss Mátyás billentyűssel beszélgettünk

 

storyum-nfg-sajto2022-001
storyum-nfg-sajto2022-002
storyum-nfg-sajto2022-003
storyum-nfg-sajto2022-004
storyum-nfg-sajto2022-005
storyum-nfg-sajto2022-006
storyum-nfg-sajto2022-007
storyum-nfg-sajto2022-008
storyum-nfg-sajto2022-009
storyum-nfg-sajto2022-010
storyum-nfg-sajto2022-011
storyum-nfg-sajto2022-012
storyum-nfg-sajto2022-013
storyum-nfg-sajto2022-014

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk