JazzOn! fesztivál 2016-ban is Balassagyarmaton

2016. december 29-én és 30-án második alkalommal kerül megrendezésre JazzOn! fesztivál Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. A napijegyek ára elővételben 2000 forint, a helyszínen 2500 forint, amely 300 forint értékű italvásárlási kupont tartalmaz. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők egy vidám hangulatú óévbúcsúztatóra.

Program

December 29. (csütörtök)

19.00 Group'n'Swing

Swing és boogie, örömzene ─ ez a Group'n'Swing. A Fonogram-díjas együttes először lép színpadra Nógrád megyében.

Az együttes 2015-ben jött ki legutóbbi lemezével. Humoros, jókedvű és bolondozó csapat, akik még a Művészetek Palotája konzervatív közönségét is felállították a székből és óriási bulit csináltak nekik. Akinek nem ismerős a Group'n' Swing neve, a televízióból biztosan rájuk ismer: ők adják a Ridikül című műsor főcímzenéjét, játszanak a Szerencseszombatban, Fábry visszatérő sztárvendégei.

A Group'n'Swing fontos balassagyarmati kötődésére is fény derül a koncerten.

December 30. (péntek)

19.00 United

Tizenöt éves a Hófehér Jaguár. Az ikonikus dal mellett a United zenekar jegyzi többek közt a Keserű méz, a Hárman párban, a Hajnalban még a Nap is más, a Nincs ősz, nincs tél és a Végső vallomás című slágereket.

A United a szó legszorosabb értelmében véve professzionális zenekar, tagjai kizárólag zenével foglalkoznak: a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomáztak, főiskolai tanárként oktatnak zenét, továbbá zeneszerzőként, zenei rendezőként vagy zenei producerként is rendszeresen segítenek más hazai előadóknak. Szóval, aki azt hitte eddig, hogy a United nem más, mint egy popbanda, annak örömmel ajánljuk balassagyarmati fellépésüket! A JazzOn! közönsége Magyarországon ritkán hallható repertoárt kap tőlük.

ATEMPO.sk