PesFest 2018 Komáromban - részletes program

PesFest 2018 Komáromban

2018. november 16-án és 17-én, pénteken és szombaton kerül megrendezésre a PesFest klubfesztivál a komáromi Fekete Kutya vendéglőben. A rendezvény szervezője a rutinos zenész Tomáš Bobrovniczký és Pavol Hanzlík. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

November 16. (péntek)

20.00 Peter Koreň & Root’s Band - blues-soul-rock
Peter Koreň neve a szlovák zenei színtéren nem ismeretlen fogalom. A 60-as években Peter Lipával együtt alapiították a Blues Five együttest. Saját Roots Band-jével csak a 2010-es Living Blues festiválon lépett fel először. A fiatalabb generáció zenészeivel alkotta meg Root’s Bandjét . Míg Ő zongorán játszik, fia Peter gitáron, Lori Malinák basszusgitáron és a dobok mögött pedig Elo Vojta ül.

22.00 Ripoff Raskolnikov & Nagy Szabolcs (AT/HU) - acoustic folk & blues
Az osztrák folk-blues zene nagy egyénisége.

 

November 17. (szombat)

20.00 Fekete Jenő & Horváth Misi(HU) - acoustic folk & blues
Fekete Jenő a nyolcvanas évektől kezdve népszerűsíti az amerikai népzene gyökereit, ősi hagyományait rejtő blues zenét, a szakma az egyik legautentikusabb blues zenésznek tartja.
Horváth Misi az élvonal szájharmonikásai közé tartozik, nem csak a megszokott afro-amerikai blues zenét hallhatjuk tőle, hanem balkáni és latin zenei elemek keverednek dallamos játékstílusával.
A két zenész produkciója igazi zenei csemege, 16 éve zenélnek együtt. Koncertjeiket változatosság és jó hangulat jellemzi.

22.00 Dirty Deep (FR) - dirty hip-hop blues& rock
Azon kevés zenekarok egyike akiről el lehet mondani, hogy olyan a hangzásuk mintha Iggy Popp jammelne John Lee Hookereel és a ritmikai hátteret a Red Hot Chilli Peppers biztosítaná.
A zenekar tagjai:
Victor - gitár, harmonika, ének
Geo - dob, vokál, orgona
Adam - basszusgitár, vokál

ATEMPO.sk