A Dixie Kings Of Hungary újévi koncertje Léván

A Dixie Kings Of Hungary újévi koncertje Léván

2019. január 11-én, pénteken 18.00 órától kerül sor a Dixie Kings Of Hungary (ex Benkó Dixieland Band) újévi koncertjére a lévai Reviczky Házban. A belépő 19 euró (kizárólag elővételben). A rendezvény ideje alatt a Reviczky Klubban üzemel a "Budapest Bár". Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

“2016. januárjában a megszüntetett Benkó Dixieland Band tagjaiból új dixieland együttes alakult, Dixie Kings Of Hungary néven. Az egykori zenekar alapítója, vezetője, Dr. Benkó Sándor halála után az ex-zenekar tagjai együtt szeretnének tovább muzsikálni. Mivel azonban eredeti nevünket az egyik örökös tiltása miatt nem vihettük tovább, ezért az új név mellett döntöttünk.

Kiváló barátunk, Benkó Sándor helyét az új zenekarban egy nagyszerű fafúvós, Dennert Árpád tölti be. Vele új lendületet kaptunk, megjelent egy új hang, egy új szín, különös tekintettel arra, hogy a régi zenekarban ismeretlen hangszer, a tenorszaxofon is helyet kap a műsorban. A produkció arculatát, hangzását továbbra is az "utolsó mohikán", Nagy Iván határozza meg, hiszen jellegzetes harsonázása és éneklése mellett az új hangszereléseket is ő készíti.”

ATEMPO.sk