Takács Nikolas koncert - JazzOn! fesztivál Balassagyarmaton

JazzOn! fesztivál 2018-ban is Balassagyarmaton

2018. december 30-án, vasárnap 19.00 órától folytatódik a JazzOn!, az év utolsó jazzfesztiválja a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

A szervezők ezúttal is kitűnő programmal kívánják zárni az évet, hisz ott lesz Takács Nikolas is. A napijegyek ára december 27-ig 2900 forint (csak online), helyszínen 3500 forint (elővételben és napján). Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

December 30. (vasárnap), 19.00

Takács Nikolas

A galántai születésű Nikolas kiskora óta énekes szeretett volna lenni, 8 évesen részt vett egy tehetségkutatón, amit megnyert. Zenei tanulmányait a Pozsonyi Állami Konzervatóriumban kezdte klasszikus ének és hegedű szakon, ezt követően a Kőbányai Zenei Stúdió dzsessz-ének szakára járt. 2005-ben Budapestre költözött. 19 évesen együtt lépett fel a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal. Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége nyílt együtt zenélni: Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel.

2010-ben elindult az X-Faktor versenyen, hogy az egész ország megismerhesse őt. Nikolas egészen a nagydöntőig vitte, ahol a 2. hely lett az övé. Azóta számos sláger, több lemez és sok-sok koncert van már mögötte. 2015-ben kapta meg első amerikai lemezszerződését. Ötödik nagylemezén szerepelt Larry Kimpel és a Grammy-díjas Kirk Whalum is.

 

ATEMPO.sk