Neoton Família nagykoncert Nyárasdon

Neoton Família

2019. május 3-án, pénteken este a Neoton Família új helyszínen ad élő nagykoncertet, a Nyárasdi Sportcsarnokban. Vendég Dj Dominique és Dj Meszi. Belépő február 28-ig 10 euró, utána 13 euró, helyszínen 17 euró, VIP 30 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

FOTÓ- ÉS VIDEÓBESZÁMOLÓNK EGY NEOTON KONCERTRŐL

Program

20.30 DJ Dominique
21.30 Neoton Família
23.30 DJ Meszi

 

A Neoton története évtizedekre nyúlik vissza. Az alapítók Pásztor László és Galácz Lajos a hatvanas évek közepén, a Közgázon hozták össze a zenekart. Az igazi siker 1979-ben a Napraforgó c. lemezzel adatott meg a zenekarnak. Attól kezdve a vokális popzenét játszó csapat sikert sikerre halmozott. Japánban tíz évig voltak jelen, számos aranylemezt tudhattak ott maguknak. Spanyolországban a Santa Maria, Don Quijote a slágerlisták sztárja volt. 1983-ban Tókióban, a Yamaha Fesztiválon Nagydíjat kaptak Time goes by c. dalukért. Az 1988-as Olimpiai Játékok egyik kedvelt dalát is Mándoki László és Csepregi Éva énekelte.

Az egykori Famíliából színpadon lesz Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, a dobos pedig nem más, mint Éva fia, Heatlie Dávid.

ATEMPO.sk