Bohemian Betyars és Estendøn koncert Dunaszerdahelyen

Bohemian Betyars és Estendøn koncert Dunaszerdahelyen

2019. április 26-án, pénteken a Bohemian Betyars ad koncertet a 2019-es tavaszi turnéjának következő állomásán Dunaszerdahelyen, a Soul Hunter Music Clubban. A rendezvény vendége az Estendøn. Kezdés 21.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

"Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás."

A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával.

A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.

Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.

Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.

Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.

Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

 

Az Estendøn zenekar 2015 őszén alakult a szlovákiai Farnadon, hét fiatal környékbeli zenészből. A zenekar tagjai különböző zenei világukat igyekeznek szerzeményeikben eggyé szőni, így zenéjüket nehéz egy zenei stílussal, műfajjal jellemezni. Dalaikban fel-felbukkannak különböző zenei hagyományok, a népi motívumoktól kezdve a funk hangulatán keresztül, egészen a rockos riffekig felvonultatva.

ATEMPO.sk