Down For Whatever, Rainy Mood és Dreamgrave koncert Dunaszerdahelyen

2019. november 23-án, szombaton a Down For Whatever ad nagykoncertet a 2019-es őszi turnéjuk keretében, a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban. A rendezvény vendégei a Rainy Mood és a Dreamgrave. Kezdés 19.00 órakor. Belépő elővételben 990 forint, a helyszínen 1490 illetve 1990 forint (érkezési sorrendben). Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Down For Whatever (rövidítve DFW) egy 2015-ben, Budapesten alakult modern metal / metalcore zenekar. Zenéjükön első sorban a Nu-metal, a post-hardcore, és a metalcore stílusjegyei érződnek.

A korai számaik egyértelműen a dallamos hardcore együtteseket idézik, de késöbbi kiadványaikon már több stílus is keveredik, és a modern elektronikus zenei irányzatok befolyása is erősen érződik. Általánosan jellemzőek a Down for Whatever zenéjére a tördelt, breakdown-szerű riffek, az erős, sötét, személyesebb hangvételű vagy társadalomkritikus szövegek, melyek több szólamú (sokszor kórusként is funkcináló), női vokálokkal kiegészített énekkel hallhatóak, helyenként scream betétekkel megerősítve a dalok mondanivalóját.

ATEMPO.sk