Mennyből az angyal - Szarka Tamás & Ghymes jótékonysági koncert Komáromban

2019. december 18-án, szerdán 18.00 órától a Szarka Tamás & Ghymes koncertjére kerül sor a Mennyből az angyal karácsonyi jótékonysági turnéjuk keretében Komáromban. Közreműködik a Schola Mariana Nagyok Kórusa (Orsovits Yvette) és a dél-komáromi Egressy Béni Zeneiskola Gyerekkara (Hozárk Adrienn).

Belépő 15 euró. Mindenkit szeretettel várnak a komáromi Városi Művelődési Központba.

 

A műsor a karácsonyi misztériumot, mint ünnepet, közösségteremtést, hagyományt és az ezekben született újat járja körül. A karácsony, mint a keresztény kultúra legnagyobb ünnepe ebben a stílusban, ebben a minőségben és ilyen méretekben napjainkban nem került színpadi feldolgozásra, felmutatásra. Ezért mindenképpen hiánypótló szerepe is van. Sok gyerek és felnőtt együtt látja, hogy a karácsony nemcsak „a télapó kalandjai a bevásárlóközpontban“, hanem főleg valami egészen más.

Szarka Tamás & Ghymes zenekar új karácsonyi koncertjén a legszebb és legismertebb karácsonyi dallamok csendülnek fel Szarka Tamás és Szarka Gyula előadásában, úgymint a Mennyből az angyal, a Pásztorok, pásztorok, Ó, gyönyörű, szép, titokzatos éj ... valamint 10 karácsonyi vers Szarka Tamástól.

 

Szarka Tamás & Ghymes

Szarka Tamás – ének, hegedű, gitárok, koboz
Szarka Gyula – ének, gitár, basszusgitár, bőgő
Jelasity Péter / Jász András – szoprán- és altszaxofon
Horváth János – szintetizátor
Kún Csaba – szintetizátor

ATEMPO.sk