Tankcsapda és Phoenix RT koncert Pozsonyban - ELMARAD!

Tankcsapda és Phoenix RT koncert Pozsonyban

ELMARAD! 2020. november 20-án, pénteken az egyik legnépszerűbb magyarországi rockbanda, a Tankcsapda ad koncertet a 2020-as Európai turnéjuk keretében a pozsonyi Randal Clubban. A rendezvény vendége a csallóközcsütörtöki Phoenix RT.

Belépő elővételben 12 euró (+kezelési költség), a helyszínen 15 euró. A tavasszal megvásárolt jegyek érvényesek a bulira.

Kapunyitás 19.00 órakor, kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A debreceni együttes azon kevés rendszeresen koncertező bandák közé tartozik, akik nem csak itthon, hanem már számos európai országban is sikeresek.

Hangzásvilágával és tartalmas dalszövegeivel a magyar zenei élet kiemelkedő pontját képezi, mely mind a mai napig mit sem veszített népszerűségéből.

A Tankcsapdában Lukács László énekel és basszusgitározik, Sidlovics Gábor gitározik, Fejes Tamás dobol.

Az elmúlt évek alatt tizennégy soralbum, három koncertlemez, négy könyv és három turnéfilm került kiadásra, begyűjtve az összes lehetséges szakmai díjat, úgy mint Arany Zsiráf, EMeRTon, Fonogram, Artisjus, vagy a Viva Comet. Lemezeik egytől-egyig többszörös platina státuszt értek el.

Legfontosabb lemezeik: A legjobb méreg (1992), Jönnek a férgek (1994), Az ember tervez (1995), Ha zajt akartok! (1999), Agyarország (2001), Élni vagy égni (2003), Rockmafia Debrecen (2012).

ATEMPO.sk