Kiss Zenészek lemezbemutató koncertje Ipolybalogon

Kiss Zenészek lemezbemutató koncertje Ipolybalogon

2020. augusztus 1-én, szombaton este a Kiss Zenészek lemezbemutató koncertjére kerül sor Ipolybalogon, a Korona panzióban. Vendég az ipolysági Jövőre zenekar. Kezdés 19.30-kor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Kiss Zenészek

“2013-ban alakultunk mi, mint a Kiss Trió. Akkoriban még csak hárman zenéltünk a Kiss Kristóf által vezetett együttesben az Ipolybalogi Művészeti Alapiskolában. Az évek alatt a trió felállás bővült két taggal, s így már öten folytattuk a közös zenélést, Kiss Zenészek néven. Az elmúlt 8 év alatt számos szlovákiai és magyarországi versenyen mérettettük meg magunkat.

Sok kulturális, főként könnyűzenei rendezvényen vettünk részt, ahol a magyar slágerek, népdalok átdolgozásain kívül néhány angol nyelvű ismert dalt is magunkévá formáltunk.

Amióta elkerültünk az Ipolybalogi Alapiskolából, mind külön utakat jártunk, ez idő alatt kissé csökkent a fellépések, és a próbák száma is. De a lemez kiadása új erőt, inspirációt és egy nagy löketett adott a zenekarnak, hogy ismét aktívan együtt zenéljünk.

Az első lemezünk anyagát magyar és angol nyelvű dalok, ismert slágerek és népdalátdolgozások alkotják, amit minden kedves zene kedvelőnek ajánlunk!"

 

Kiss Zenészek

 

A zenekar felállása

Böjtös Natália - ének, vokál
Hlavács Réka - ének, vokál
Rusňák Sára - zongora, cajon
Benko Reinold Kristian - zongora, cajon
Csáky Máté - hegedű

 

Jövőre zenekar

“Mind az öten osztálytársak vagyunk, és tavaly még két külön zenekarban zenéltünk, de eszünkbe jutott, hogy "Hé, mi lenne, ha a két zenekarból csinálnánk egyet?". Így született meg az akkor még névtelen együttesünk. Azóta jött egy poénos ötlet, hogy miért ne nevezzük magunkat el csak jövőre -> s így jött a Jövőre.

Főleg könnyű zenét játszunk, de mivel mind más fajta zenét hallgatunk, ezért sokszor mi magunk sem tudjuk, hova sorolhatnánk a zenénk műfaját.

Szövegeink többsége (egyenlőre) író és írónő barátaink művei, de folyamatosan dolgozunk saját dalszövegeken is. Zenekarunk még nagyon fiatal, most ősszel leszünk egy évesek."

 

Jövőre

 

A zenekar tagjai

Podhorszky Márk - gitár
Moys Dominik - gitár
Kuzma Dávid - basszusgitár
Straňák Zoltán - ének
Szőllősi Zsolt - cajon
vendég énekes: Böjtös Natália - vokál

ATEMPO.sk