Woodstock Barbie online koncert - Open Music Channel

Woodstock Barbie online koncert - Open Music Channel

2020. október 29-én, csütörtökön 19.00 órától a Woodstock Barbie ad online koncert az Open Music Channel live session sorozata keretében.

ITT NÉZD ÉLŐBEN

Woodstock Barbie a lágy, soul-os blues rock és a kemény, karcos stoner rock határmezsgyéjén táncol. A Grizzly-t is alapító Horváth Arián kezdett kísérletezni olyan zenével, ami a fa és fém anyagok elemeiből épül fel, és ki akarta próbálni, hogy ezt meg tudja-e ülni egy női énekes.

Tavaly összeállt a zenekar, ősszel jelent meg első kislemezük Never Gonna Fall in Line címmel, amit a címadó dalhoz készült klippel indítottak útjára. Zenéjük egyedi íze a tagok különböző zenei hátteréből fakad.

Pádár Alexandra (ének) elsősorban a jazz, swing és r&b világából érkezett. Horváth Arián (gitár, billentyűk) ősidőktől fogva a sludge-stoner-metál Grizzly gitárosa. Vilczek Áron (basszus) a Grizzlybasszusgitárosa és a Run Over Dogs alapító-gitárosa. Gilinger Ádám (dobok) korábban olyan zenekarok dobosa volt, mint a Bohemian Betyars, az Antonia Vai Band, a Császári Pillanatművek, a Nagy Edi Projekt vagy a Dungaree.

EZ, ATEMPO.sk