Subtones online koncert - Nemzetközi Jazz Nap

2020. december 4-én, pénteken 20.00 órától a Subtones ad online koncertet a Nemzetközi Jazz Nap keretében az  Opus Jazz Clubból.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

ITT NÉZHETŐ ONLINE

A júliusi újranyitáskor az elsők között érkezett az Opus Jazz Clubba a Subicz Gábor vezette, megújult Subtones zenekar, hogy bemutassa idén megjelent, Octopus című albumát. Velük ünnepeljük most a Nemzetközi Jazznapot is, immár az online térben.

Az Octopus című albummal új hangzások felé veszi az irányt a formáció, amire a lemez címe is utal. „Bár a zenekar már évek óta játszik, most érzem azt, hogy végre valóban arccal rendelkező élőlénnyé változott. A feje én vagyok, és nyolc karja van, mint egy polipnak: Kiss Flóra és Jónás Vera énekesnők és szerzők a dalokat hívják életre, Benkő Dávid, Csókás Zsolt és Fonay Tibor építik fel a zenét, Csízi László és Szarvas Dávid a ritmusvázt adják az egészhez, és végül Fenyvesi Márton a sound designer, akit szinte kilencedik tagként kezelünk mindannyian” – meséli Subicz Gábor, jazztrombitás-zeneszerző, a csapat vezetője. Az új formáció zenéjében a legkülönbözőbb stílusok olvadnak egybe, teret adva szikár dalformáknak és a nagyívű improvizációknak egyaránt.

KÖZREMŰKÖDŐK:

Jónás Vera - ének
Kiss Flóra - ének
Subicz Gábor - trombita
Benkő Dávid - billentyűs hangszerek
Csízi László - dob
Csókás Zsolt - gitár
Fonay Tibor - basszusgitár
Szarvas Dávid - beatbox, ütőhangszerek

ATEMPO.sk