Online Gastroblues Fesztivál – szombati program

Online Gastroblues Fesztivál – szombati program

2020. december 5-én, szombaton folytatódik az élőben közvetített, idén zártkörű 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál. A műfaj haza képviselői mellett többek között a rozsnyói Pál Balázs Jenő a Sexittel, Szarka Tamás és a Kormorán is színpadra áll.

December 5-én, szombaton a Varga János Project 20 éves jubileumát ünnepli. A rozsnyói születésű Pál Balázs Jenő ezúttal újjáalakított együttesével, a Sexittel érkezik Paksra. Újra a fesztivál előadói között lesz Nathaniel Peterson, aki 2006-ban és 2013-ban is játszott itt a Twin Dragons együttessel. A memphisi születésű énekes-gitárosnak ez lesz utolsó fellépése.

December 6-án, vasárnap a nemzeti összetartozás évéhez kapcsolódva megrendezik a Kárpát-medencei Testvérvárosok Zenés Találkozóját. Az eseményen Paksot Juhász Kitti népdalénekes, Galántát Szarka Tamás, a Ghymes alapító tagja, Kézdivásárhelyt Gáspár Álmos, a Kormorán hegedűse, a kárpátaljai Visket Pál Eszter és Pál István Szalonna, Zentát Fehér Nóra, a Kormorán énekesnője képviseli. Szarka Tamás vendégeként Keresztes Ildikó és Vadkerti Imre is fellép.

ITT NÉZD A KONCERTEKET

 

 

Program

December 5. (Szombat)

15.00 Megnyitó, Varga János Project - 20 éves jubileumi koncert
17.30 Zongorista Találkozó (Nemes Zoltán, Bacsa Gyula, Dániel Balázs, Mezőfi István vendég: Nagy Zsolt "Liszt")
19.40 Nathaniel Peterson & Twin Dragons
22.10 Pál Balázs Jenő & Sexit

 

December 6. (Vasárnap)

15.00 Megnyitó, Juhász Kitti és Morvai Tamás Trió
16.30 Szarka Tamás és Zenekara - vendég Keresztes Ildikó, Vadkerti Imre
18.40 Pál István Szalonna és Bandája
21.00 Kormorán

EZ, ATEMPO.sk