A „Rómeó...” diadalútja - online könyvbemutató Szulák Andreával és Kerényi Miklós Gáborral

2020. december 7-én, hétfőn 19.00 órától A „Rómeó...” diadalútja – A Mozart!-tól A Notre Dame-i toronyőrig – és tovább című könyv online bemutatójára kerül sor Szulák Andreával és Kerényi Miklós Gáborral. Szeretettel várnak minden színház-, musical-, opera- és operettrajongót a képernyők elé!

A Rómeó és Júlia minden bizonnyal a világ legismertebb szerelmi története. Mozart a világ legismertebb „csodagyereke”. A 2019-es tűzvészben csaknem leégett párizsi Notre-Dame a világ legismertebb temploma… Vajon lehet-e a színpadon, és épp a musical nyelvén, újat mondani róluk?

Kerényi Miklós Gábor bebizonyította, hogy lehet: az általa rendezett előadást több mint egymillió néző látta bemutatása óta, és sokak számára ez lett a meghatározó Rómeó és Júlia-élmény – nem túlzás, hogy a 21. század egyik legnépszerűbb magyar színházi előadásáról van szó.

Kerényi Miklós Gábor rendező A „Rómeó...” diadalútja – A Mozart!-tól A Notre Dame-i toronyőrig – és tovább című könyvében most a színházi kulisszák mögé engedi a rajongókat, megmutatja, hogyan születtek a kultikus előadások, és bemutatja az elképesztő siker mögött álló hús-vér embereket is.

A darab történetéről, a könyv megírásáról, a színház világáról és számtalan más témáról beszélget a szerző és Szulák Andrea eMeRTon-díjas énekesnő-színésznő-műsorvezető élő online adásban.

ITT NÉZD ÉLŐBEN

ATEMPO.sk