Online koncertfilm - Crux zenekar

2020. december 17-én, csütörtökön 18.00 órakor jelenik meg a felvidéki CRUX zenekar koncertfilmje, melyet a csapat idén nyáron forgatott a budapesti Pannónia stúdióban. A közel egyórás felvételen 13 saját daluk hangzik el, a koncertélményt pedig a zene mellett a különleges vizuális megjelenés teszi teljessé.

A felvétel a Szikra Klub exkluzív tartalmaként lesz elérhető, további 14 keresztény előadó és zenekar koncertjével együtt. A klubba bárki jelentkezhet, a befizetett tagsági díjjal pedig támogathatja a résztvevő zenekarok egyikét. A szervezők ily módon szeretnék támogatni a zenekarokat a koronavírus okozta járványhelyzet nehézségei közt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A CRUX egy 2007-ben alapított felvidéki keresztény zenekar. Céljuk, hogy saját dalaik által megmutassák a világnak az élő és irgalmas Istent. Hisznek benne, hogy mindannyian hatékony eszközei lehetnek Istennek. A zenekar Isten igéjének terjesztését tűzte ki célul, a rockzene segítségével. A kapott talentumokat így szeretnék visszaadni a Teremtőnek, és az Ő céljait szolgálva minél több emberhez eljuttatni üzenetét! Bár az évek során többször változott a zenekar felállása, nagyon fontos számukra, hogy ők maguk is egy keresztény közösséget alkossanak.

A zenekar tagjai:

Gábriel Deni – ének
Gábriel Pál – akusztikus gitár
Belicza Tamás – basszusgitár
Sikula Gábor – szólógitár
Kozelková Katka – cselló
Baar Igor - dob

ATEMPO.sk