Jamie Winchester koncert online a Müpából

2020. december 21-én, hétfőn 20.00 órától Jamie Winchester koncertje lesz látható online a budapesti Müpa színpdáról. Vendégként fellép Jónás Vera, Szirtes Edina Mókus és Pásztor Anna

ITT NÉZD AZ ELŐDÁST

 

Jamie Winchester jó ideje fogalom a hazai könnyűzenében, sokféle formációban hallhattuk már, de a minőség állandó. Mióta visszaköltözött szülőföldjére, gyakrabban tesszük be a lejátszóba a lemezeit, hogy némiképp pótolhassuk színpadi hiányát.

Mostanában valóban ritkán adatik meg a magyar közönségnek, hogy elvarázsoljon minket szívet melengető dalaival, nyugalmat sugárzó személyiségével. Mi is hiányzunk neki. A koronavírusjárvány az idei koncertet ellehetetlenítette, de 2014-ben is meglátogatott bennünket, hogy különleges ajándékot hozzon az év végére azoknak, akik mindig szeretettel várják vissza. Valami igazán különlegesset adott akkor is: három csodálatos zenészhölgyet kért meg, hogy segítsenek neki ennek tolmácsolásában. Jónás Vera, Pásztor Anna és Szirtes Edina Mókus három különböző világ kapuját nyitja meg, de a kulcs mindegyikhez Jamie magával ragadó zenei világa.

ének, gitár
Jamie Winchester

Közreműködők:
gitár: Pásztor Sámuel
basszusgitár: Giret Gábor
dob: Kottler Ákos
billentyűk: Galambos Zoltán
perka, vokál: Dely Domonkos

Vendégek:
Jónás Vera
Szirtes Edina Mókus
Pásztor Anna

ATEMPO.sk