Recirquel: Kristály - téli újcirkusz mese online a Müpából

2020. december 27-én, vasárnap 18.00 órától kerül bemutatásra a Recirquel Kristály című téli újcirkusz meséje online a budapesti Müpa színpdáról. 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

A Recirquel az idei téli szezonban is visszatér az év végi ünnepek hangulatát idéző produkciójával. A Kristály varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Müpa épülete előtt felállított hatalmas, hólepte cirkuszsátorba, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre.

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A közönség és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegségét, a fény reményét ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben.

A nemzetközi hírű, magyar újcirkusz-társulat ünnepi hangulatot teremtő előadásában a közönség megcsodálhatja a Recirquel más produkcióiból a hazai közönség körében már jól ismert artisták mutatványait, akik ezúttal is hazai vendégművészekkel, köztük Magyarország legbravúrosabb hip-hop táncosaival lépnek a jeges porondra.

 

Közreműködők:

Hókirálynő
Horányi Juli

Manó
Egyed Brigitta

Artisták

Bagdi Gergely
Farkas László
Fehér Ádám
Horváth Zita
Illés Renátó
Kassai Benjamin
Nagy Richárd
Rozsnyói Soma
Sergii Materynskyi
Várnagy Kristóf
Veress Zsanett
Wittmann Csilla
Zsíros Gábor

Hip-hop táncosok

Bedő Gábor
Bedő István
Demissie Efraim
Fekete Dániel

 

ITT NÉZD AZ ELŐDÁST

ATEMPO.sk