Világ-Virág Estek – a HolddalaNap zenekar rendhagyó online koncertje

2021. március 11-én, csütörtökön 20.00 órakor folytatódik a HolddalaNap zenekar Világ-Virág Estek online sorozata. Ezúttal egy különleges koncerttel jelentkeznek élőben a MagNet Közösségi Házból.

 

A zenekar 2021-re is azt tűzte ki célul, hogy muzsikájukkal segítséget nyújtsanak másoknak, ennek szellemében születtek meg a Világ-Virág estek, melyekkel 12 héten át egy-egy témát körbejárva muzsikákkal és mesékkel szeretnének segíteni kapcsolódni.

 

A kicsiny gyermekek, az ősi népek, a nagyon nagyon öregek, kik már a létkapun túli hívó szót érzik, a szentek, a bolondok és a teljes szívből szerelmesek mind érzik, hogy egy nagy egész részei vagyunk. A táj, a Nap, a Hold s a csillagok, a növények s az állatok olyanok, mint a testrészeink: egybetartozunk. Csak a felnőtt, modern, “normális”, s nem nagyon szerelmes emberek nem érzik ezt át, az összes többi ember igen! Mi lenne, ha újra teljes szívünkkel s elménkkel odafordulnánk a környezetünkhöz, mi lenne ha rendszeresen küldenénk imádságot, áldást, gyógyító éneket a Természetnek, mint a kicsiny gyermekek, mint az ősi népek, mint a létkapuban álló öregek, mint a szentek, mint a bolondok, mint a teljes szívből szerelmesek? S talán eljön a gyógyulás!

 

Közreműködik

Balogh Guszti - ének
Draskóczy Lídia - hegedű
Gulyás Anna - ének, baglama
Szlama László - koboz, citera, furulya, ének
Tar Gergely - ütőhangszerek, ének
Alex Torres - gitár

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk