Brazília hangjai - a Szőke Nikoletta Quartet online koncertje

2021. március 12-én, pénteken 17.00 órától a Szőke Nikoletta Quartet ad online koncertet a Budapest Jazz Clubból. A zenekar tagja a rozsnyói Farkas Zsolt zongorista is.

Antonio Carlos Jobim, Sergio Mendes, Chick Corea és Gipsy Queen egy csokorban!

 

A 2005-ös Montreux Nemzetközi Jazz Fesztiválon a 30 év alatti énekesek világvetélkedőjén első díjat kapott a magyar énekesnő SZŐKE NIKOLETTA, aki a közönségdíjat is elnyerte. Niki egyike azon ritka művésznőknek, akit nem csak a közönség, de a szakma is ajnároz. Kétségkívül ő az egyik legjobb és legnépszerűbb énekesnő ebben az országban. New Yorkban, Berlinben, Londonban és Koppenhágában is koncertezett hatalmas sikerrel, az utóbbi esetben a dán TV is leadta a koncertet. De még nagyobb diadalt aratott Japánban, ahol már az ötödik albuma kel el többezres példányszámban. Budapesten Bobby McFerrinnel duettezett. Emellett a pop világában is kezdi learatni a babérokat.

A zongorista hangszerének új csillaga, a kirobbanóan tehetséges FARKAS ZSOLT. Bőgőn Niki férje, BARCZA HORVÁTH JÓZSEF, kiváló bőgősöktől hemzsegő hazánknak is egyik legjobbja játszik. Könnyeden és melodikusan kezeli hangszerét, kíséretben és szólistaként egyaránt lenyűgöző. Dobon BALOGH LÁSZLÓ mutatja be számottevő tudását.

 

A zenekar

Szőke Nikoletta – ének
Farkas Zsolt – zongora
Barcza-Horváth József – bőgő
Balog László – dob

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk