Négy primadonna online koncertje - Celeng Mária újra színpadon (VIDEÓ)

2021. március 13-án, szombat 19.00 órától egy újabb különleges online gálaműsorral készül a müncheni Staatstheater am Gärtnerplatz Színház.

A műsorban négy primadonna lép fel, köztük a Junior Prima-díjas felvidéki magyar szoprán, Celeng Mária, aki a 2017/18-as évadtól a színház tagja.

Vendégszereplései révén az utóbbi évadokban további nemzetközi színpadokon is bemutatkozott, így énekelte a Maszkati Királyi Operában, a Párizsi Garniere Operában, a Milánói Scalában, a Berlini Staatsoperben, a Salzburgi Ünnepi Játékokon, a Magyar Állami Operaházban, a brüsszeli La Monnaie-ban, az Augsburgi Színházban, a Budapesti Wagner Napokon. 2014 nyarán fellépett többet közt Ruggero Raimondi, Patrizia Ciofi és Jose Cura mellett az orangi-i Théatre Antiqueban ‘ A Zene az ünnep’ televízió műsorában is. 2009-től a Művészetek Palotájának visszatérő vendége.

 

Egy szórakoztató este vár mindenkit, tele női energiákkal, izgalmasabb dallamokkal operákból, operettekből, Mozarttól és Puccinitől egészen Gilbertig és Sullivanig. Celeng Márián kívül Jennifer O'Loughlin, Camille Schnoor és Judith Spießer lesz látható az online műsorban.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk