Hangi érzékelés - online Táncműhely Hód Adrienn és Gryllus Ábris közreműködésével

Hangi érzékelés - online Táncműhely Hód Adrienn és Gryllus Ábris közreműködésével

2021. március 15-én, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatói ezúttal Hód Adrienn és Gryllus Ábris. Az alkalom címe Hangi érzékelés.

 

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

 

"Ábrissal 2017-ben kezdtünk el közösen dolgozni a Hodworks alkotási folyamataiban. Zeneszerzője volt a Szólók, Sunday, Délibáb, Coexist és Amber című előadásoknak. Egy sajátos együttműködés alakult ki köztünk a kreációk alatt. Ábris a próbafolyamat nagy részét a táncosokkal egy teremben tölti, így ránk a hangok, rá pedig a testek vannak meghatározó befolyással az improvizációkban. Azoknak ajánljuk a e-táncórát, akik szeretnének a puszta érzékelésen keresztül inspirációt szerezve megmozdulni. Az órát egy közös találkozóval kezdjük, ahol kicsit beszélgetünk és ismerkedünk. Ezt követi egy improvizációs folyamat, amit végig különböző fókuszpontok megadásával segítünk. A folyamat végére egy lezáró kört, beszélgetést tervezünk velem és Ábrissal. Ha szeretsz szabadon mozogni, improvizálni és a képzeletedre hagyatkozni, szeretettel várunk!"

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk