Az Irie Maffia és vendégeik koncertje online

2021. március 19-én, pénteken 20.00 órától láthatjuk az Irie Maffia koncertjét online. A felvétel a budapesti Müpában készült.

 

Közreműködők

Akkezdet Phiai
a Punnany Massif énekesei

billentyűk - Premecz Mátyás

 

ITT NÉZD ONLINE

 

A 2005-ben alakult együttest, amely rövid idő alatt az egyik legjobb magyar könnyűzenei koncertzenekarrá nőtte ki magát, ma a fesztiválok központi színpadain és a legnagyobb klubokban láthatjuk-hallhatjuk országszerte. Nem csoda, hiszen a reggae, a hiphop, a rock és a funk stílusjegyeit ötvöző banda igazi supergroup: nemcsak a négy (!) frontember - Sena, MC Columbo, MC Kemon és Busa -, hanem a mögöttük álló zenekar is sok mindent letett már a hazai és a nemzetközi könnyűzenei élet asztalára. A csapat 2013-ban megjelent albuma, a Nagyon jó lesz igazi slágerparádé volt: a Zene Zeng, a Feeling Great, a Fever in Her Eyes, a Badest, a Bloodshot Eyes vagy az Akkezdet Phiaival közös Livin it Easy mind nagy bulikedvenccé nőtte ki magát. Az Akvárium Klubbeli koncerten telt ház ünnepelte a zenekarral ennek a másfél éves korszaknak a lezárását.

2015-ben tartotta az együttes tízéves jubileumát. Hosszú idő után ekkor az Irie Maffia visszatért a Müpába is, hogy megújult koncertműsorral lépjen fel. A tizenkét tagon kívül színpadra lépett néhány régi zenekari tag, és a közönségnek meglepetésekkel is szolgáltak a jubileumi koncerteken. A születésnap alkalmából vadonatúj albumuk is napvilágot látott, melynek előfutára, a Jump Up című dal és klip hatalmas siker lett.

ATEMPO.sk