GÓBI Tánctréning - újra online Táncműhely Góbi Ritával

2021. március 22-én, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatója ezúttal Góbi Rita lesz. Az alkalom címe GÓBI Tánctréning.

 

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

 

Otthonról, egyedül és mégis együtt - erősödjünk közösen! Egy laptop vagy mobil és egy kis elszántság kell hozzá, a többiben segít Rita!

Az órán garantált a feltöltődés, mert Góbi egy igazi energiabomba, aki szívesen megosztja az energiák áramlását, és rávezet saját testünk, lelkünk felfedezésére, tudatos használatára, fejlesztésére.

Az óra első felében a kondicionáló gyakorlatokkal a mindennapi jól-léthez elengedhetetlen fizikai erőnlét megalapozása és fejlesztése zajlik, erősítő és nyújtó gyakorlatokon keresztül. Legyen a közeledben szék, zokni, törölköző, két jó vastag könyv vagy két üveg bor:)

Amikor jól bemelegedtünk, jöhet a vezetett improvizáció, a szabad tánc, amikor az ember úgy mozog, amilyen valójában. Rita vezető hangként van jelen, segít megtalálni a saját mozdulatainkat. Az óra végét pedig megkoronázzuk egy kis Góbi-kombival.

Lehetsz teljesen kezdő, haladó vagy profi, nem számít. Gyere, csatlakozz te is!

Góbi Rita a Magyar Táncművészeti Főiskolán szerzett diplomát, mint táncművész, koreográfus, táncpedagógus. Sok független táncszínházi produkciónak, valamint filmnek volt közreműködője, de mára saját stílusának csiszolásában, fejlesztésében mélyül el leginkább. Játszik a testrészek külön mozgatásával, szereti a repetitív, miniatűr mozgásokat, a belső figyelemre összpontosuló szabad táncot. Előadásaival folyamatosan turnézik világszerte.

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk