Flow Work - Táncműhely Takács Ramónával online

Flow Work - Táncműhely Takács Ramónával online

2021. április 12-én, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatója ezúttal Takács Ramóna lesz. Az alkalom címe Flow Work.

 

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

 

ITT NÉZD ONLINE

 

Takács Ramóna a Budapest Kortárstánc Főiskolán diplomázott 2016-ban. Erasmus-programmal Spanyolországban először egy konzervatóriumban tanult, majd egy társulatnál táncolt és alkotott. 2019-ben végzett a Budapest Kortárstánc Főiskolán MA tánctanár szakon. 3 évig vidéken és Budapesten tanított kontakt-improvizációt, improvizációt és saját mozgáson alapuló kortárstánc tréninget, koreográfiát. Jelenleg a Jurányiban tartja a FLOW WORK elnevezésű kortárstánc és improvizáció óráit. Emellett folyamatosan részt vesz kreatív munkákban, performanszokban, filmekben, táncelőadásokban mint alkotó és mint táncos.

ATEMPO.sk