Jógatánc - Táncműhely Kiss Rebeka Petrával online

Jógatánc - Táncműhely Kiss Rebeka Petrával online

2021. április 19-én, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatója ezúttal Kiss Rebeka Petra lesz. Az alkalom címe Jógatánc.

 

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz többek közt Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

 

ITT NÉZD ONLINE

 

Kiss Rebeka Petra táncművész, alkotó, jógaoktató, amióta az eszét tudja, táncol. Már négyévesen a balett megszállottja lett. 2007-ben kezdte meg tanulmányait a Magyar Táncművészeti Egyetemen, megjárta a klasszikus balett, majd a néptánc szakot, végül moderntánc szakon diplomázott 2018-ban. Jelenleg szabadúszó táncművészként dolgozik. Évek óta a Grecsó Zoltán vezette Willany Leó Improvizációs Táncszínház tagja.

ATEMPO.sk