Böjte Csaba és Csender Levente – Kortársak zenei kísérettel online (VIDEÓ)

Böjte Csaba és Csender Levente – Kortársak zenei kísérettel online (VIDEÓ)

2021. április 20-án, kedden 20.00 órától folytatódik a Kortársak zenei kísérettel, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) és az A38 Hajó sorozata. Ezúttal Böjte Csaba és Csender Levente beszélget Horváth László Imre moderálásával.

 

„Azt hiszem, akkor lesz egy hegycsúcson igazán szép a kilátás, hogyha gyalog megyünk oda fel, megizzadunk, verejtékezünk és elfáradunk.” /Böjte Csaba/

 

Csender Levente öt héten keresztül utazott Böjte Csaba ferences rendi szerzetessel Erdélyben, hogy örömre, boldogságra hangoló gyakorlati tanácsait és világról alkotott meglátásait közelebbről megismerje, majd ezeket papírra vetve közvetítse a közönség felé. Így született meg Böjte Csaba ferences rendi szerzetes füveskönyve, amely örök érvényű és friss gondolatokkal szolgál életről, halálról, hitről és minden olyan kérdésről, melyek korunk emberét foglalkoztatják.

A belső utazás következő állomása az A38 Hajó Horváth László Imre moderálásával mesél Csaba testvér és a József Attila-díjas Csender Levente többek között a Füveskönyről, közös élményekről és kihívásokról.

 

Az estet Dj Lee n'gum színesíti vizuállal, a zenei aláfestésről a crossover sorozat rezidens zenekara, az ATMO gondoskodik.

A zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József - dobok

 

 

ATEMPO.sk