Feke Pál és Veréb Tamás - folytatódik az online Musical Neked Klub

Feke Pál és Veréb Tamás - folytatódik az online Musical Neked Klub

2021. április 21-én, szerdán 20.00 órától a újabb beszélgetéséhez érkezik a Musical Neked Klub. Az ingyenes, interaktív ismeretterjesztő sorozat következő két színművésszel, Feke Pállal és Veréb Tamással - a Puskás, a musical címszereplőjével - beszélget a sorozat házigazdája, Szente Vajk.

 

Az online ismeretterjesztő sorozat következő részének címe: Igenek és nemek: a zenész színészi karrierépítésnek lépései

Hogyan lesz egy jó hangból zenés színészi karrier? Melyek a szakmai fejlődés legfontosabb állomásai? Milyen szempontok alapján érdemes választani a lehetőségek, szerepajánlatok között? S egyáltalán: kinek mi számít fontos eredménynek, mi a vágyott szakmai cél a zenész színészi pályán?

Feke Pál ma az egyik legnépszerűbb musicalszínészünk. Eljátszotta a világ musical irodalmának számtalan jelentős szerepét, köztük fergeteges sikerrel az István, a király rockopera címszerepét. Önálló lemezei mellett több tucat zenei kiadvány létrehozásában működött közre. Szerepel a Budapesti Operettszínházban, a Madách Színházban, a Játékszínben valamint a Soproni Petőfi Színházban.

Veréb Tamás 9 évesen debütált a Miskolci Nemzeti Színház színpadán az Isten pénze című darabban. Az Operettszínház művészeként olyan darabok főszerepeit alakította, mint az Elfújta a szél, a Rómeó és Júlia, a Mozart!, a Miss Saigon, de ő énekelte a 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát is.

 

A szerdai beszélgetés ezúttal is a Zoom-alkalmazásban lesz követhető 20 óra és 20 óra 45 perc között. A program megtekintése ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma limitált. Az érdeklődők az info@musicalneked.hu e-mail címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől, és este 19 óra 50 perctől tudnak majd csatlakozni a nekik küldött linkkel.

ATEMPO.sk