A Jazzation online koncertje

A Jazzation online koncertje

2021. április 23-án, pénteken 20.00 órai kezdettel online lehetünk részesei egy nagyszerű koncertnek a Jazzation előadásában.

 

A Jazzation 2005-ben alakult Budapesten, és ma Magyarország legismertebb jazz-acappella formációja. 2013-ban Grazban, 2014-ben az olaszországi Pinerolóban, 2015-ben Lipcsében nyerte meg a legrangosabb acappella versenyek nagydíjait. 2016-ban elnyerte az Independent Music Awards közönségdíját, 2017-ben „A Dal” című műsor kapcsán egy ország dúdolta a „Fall Like Rain”-t. Évről évre számos nemzetközi kurzus és fesztivál résztvevője Európában és Ázsiában is.

Öt énekes, négy album, három hölgy és két úriember egy közös harmóniában: ez a Jazzation. A budapesti székhelyű acappella együttes a legrangosabb nemzetközi versenyeken lopta már magát a zsűri szívébe, az elmúlt években Grazból, Pinerolóból, Lipcséből és Aarhusról tért haza első helyezéssel. Mégis arra a legbüszkébbek, hogy olyan csodás zenészekkel játszhattak már együtt, mint a világhírű Bobby McFerrin, vagy a modern acappella svéd nagyágyúja, a The Real Group. A Jazzation fő profilja a jazz, az együttes a világ népzenéiből is merít, virtuóz feldolgozásaik és saját szerzeményeik itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratnak.

 

Közreműködők

Bolyki Sára – ének,
Kanizsa Georgina – ének,
Várallyay Katus – ének,
Homor Máté – ének,
Fábián Attila – ének

 

ITT NÉZD ONLINE

 

ATEMPO.sk